FAMILY PLANNING 2020 REFERENCE GROUP CALL MARCH 22, 2013 10:00AM-12:00PM EDT

Objectives:

- Provide updates on FP2020 developments and progress
- Receive approval from Reference Group members on:
 - o Working Group leadership
 - Working Group roadmap
 - Communications Strategy
 - Boilerplate language for communication

Time	Торіс	Presenter
10:00-10:10 am (10 minutes)	Introduction & Welcome	Chris Elias & Babatunde Osotimehin Co-Chairs, FP2020 Reference Group
10:10-10:15 am (5 minutes)	Overall FP2020 Update Working Group Update	Maureen Greenwood-Basken Director, Interim Support to the Task Team
10:15-10:20 am (5 minutes)	Working Group Co-Leads	Maureen Greenwood-Basken
10:20-11:20 am (60 minutes)	FP2020 Dashboard and Working Group Roadmaps	Kechi Ogbuagu Country Engagement Working Group Win Brown Performance Monitoring & Accountability Working Group Sandra Jordan Rights & Empowerment Working Group Alan Staple Market Dynamics Working Group
11:20-11:30 am (10 minutes)	Working Group Structure & Membership	Maureen Greenwood-Basken
11:30-11:40 am (15 minutes)	Implants Update	Chris Elias
11:40-11:55 am (15 minutes)	FP2020 Champions and Communications Update	Leslie VanSant Communications Consultant
11:55-12:00 pm (5 minutes)	Next Steps Closing Remarks	Maureen Greenwood-Basken Chris Elias & Babatunde Osotimehin